Om ikke den, så en af de mest karismatiske rocksangere i Danmark og hans gruppe er aktuelle igen. Og selvfølgelig har Mediano Musics Jan Eriksen talt med dem.

The Sandmen har eksisteret siden 1985 i skiftende formationer, men altid med Allan Vegenfeldt på sang og Michael Rasmussen på trommer. Guitaristen Stefan Moulvad har været med siden midten af 90erne.

Fredag 11. oktober udkommer deres helt nye album ’Himmelstormer’, hvor de for første gang står på egne ben. Kompromisløse The Sandmen udgiver selv albummet, der meget vel kunne blive en af årets danske rockplader.

I denne podcast taler Jan med Allan og Stefan om den første tid med udgangspunkt i baren Floss i Pisserenden i København. Om det store gennembrud i USA, der ikke blev til noget, fordi der med Vegenfeldts ord gik for meget Floss i den. Om politisk rock. Om det nødvendige i at forny sig.

Og selvfølgelig om det nye album, hvor det store, flotte titelnummer med Moulvads ord måske nok spilles med Fripp-plektaret. Hvad det betyder kan du høre i podcasten. ‘Himmelstormer’ er i øvrigt tilegnet en gammel Floss-ven, der døde efter at have fået tæv i Cambodja.

71550869_1578211295670002_7764521849999851520_n.jpg

Du kan høre afsnittet her:

Vært: Jan Eriksen
Producer: Peter Rubek Nielsen

Hør flere afsnit her: