Journalist

mere end 30 års erfaring

Med 37 års erfaring tør jeg godt kalde mig en af landets mest erfarne musikjournalister.

Karrieren har budt på stillinger som redaktør for GAFFA, ungdomsbladet Chili, musikredaktør på BT og senest kulturredaktør på BTMX.

Oprindelig er jeg uddannet bibliotekar, men har arbejdet som journalist og redaktør siden midten af 80’erne. Først på GAFFA, som redaktør 1986-88. Siden på ungdomsmagasinet Chili.

Jeg har igennem årene især skrevet om musik, men også film, teater, musicals, tv, Melodi Grand Prix, revy og standup comedy. Kultur og underholdning bredt – altid nysgerrig og med et åbent sind.

Som noget nyt kommer jeg snart til at prøve mig selv af på podcastmediet Mediano.

Kulturredaktør

Fra 2012 til 2018 fungerede jeg som redaktør for B.T.s faste kulturopslag og som journalist og anmelder af bøger, tv, standup, revy, teater, musicals og især musik.

BTMX

Musikredaktør

Fra 2008 til 2018 fungerede jeg som musikredaktør på B.T.

WWW.BT.DK

Chefredaktør

Fra 1988 til 1994 fungerede jeg som chefredaktør på ungdomsmagasinet Chili. Og var som sådan med til at etablere et af landets mest succesrige og innovative gratismedier.

OM CHILI

Redaktør og anmelder

Fra 1984 til 1988 fungerede jeg som redaktør på GAFFA. Først som lokal redaktør i København, senere som redaktør på det landsdækkende GAFFA.

WWW.GAFFA.DK

Podcast-vært

Jeg begynder i vinteren 2018/19 som vært på musikprogrammer på Mediano.

WWW.MEDIANO.NU

Skribent og anmelder

I marts 2018 blev jeg tilknyttet et af Danmarks mest spændende journalistiske internetmedier, POV International. Jeg anmelder og skriver om lidt af hvert.

POV INTERNATIONAL

Jan Have
Eriksen

Stikord om mig

  • Far til to
  • Journalist
  • Forfatter
  • Foredragsholder