I vores Mediano Music Special sætter vi luppen over et enkelt eller flere albums fra en enkelt kunstner eller en overset periode fra en kunstner , der af den ene eller anden grund er blevet lidt overset af musik politiet, og nu er tiden så kommet til The Rolling Stones.

Det blev til en hyggelig snak om tiden i The Rolling Stones fra 1980’erne til nu, hvor mange mener, at de har lagt deres storhedstid bag sig. Det vil Dr. Rock aka Steffen Jungersen dog gerne slå et slag for, at de ikke nødvendigvis har.

Læn dig tilbage og gør dig parat til historier om Mick, Keith, Charlie og Ronnie… The Rolling Stones!

Vært: Jan Eriksen
Producer: Thomas Nørskov

Du kan høre hele interviewet her:

Hør i dette afsnit blandt andet om:

  • Hvordan bandet var så tæt på at gå i opbrud, at Mick og Keith indspillede flere numre i hvert sit studie, da de ikke kunne være sammen.
  • Hvordan Keith Richards smed en ung producer ud på røv og albuer, da denne vovede at pille med mesterens guitar-track.
  • Om Charlie Watts fortid i et dansk jazzband.
  • Steffens bud på, hvad der er hemmeligheden bag den magisk ‘The Rolling Stones’-sound.
  • Og mange andre gode historier

Sådan finder du Mediano Music:

Læs mere om Mediano Music her.

Mediano Music er en ny podcast drevet af erfarne og begejstrede stemmer, men også er dette site, som du er landet på her.

Vi bygger mediet stille og roligt, som vi også gjorde, da Mediano blev skabt i 2016 som et medie, der dengang primært lavede sport på en speciel måde – til hovedet, med hovedet og drevet af passion, perspektiv og en ambition om at gå lidt dybere.