Ande-gate kaldes balladen om andefarmen Roast Duck i medierne. Det handler om spændingerne mellem den noget falmede stationsby, Folkerup, og andelslandsbyen Hipsted. Der er forskel på kulturerne i de to byer. Folkerup forsøger krampagtigt at holde fast i en status, som udviklingen for længst har taget fra den. I Hipsted henter man sin inspiration og levebrød inde i hovedstaden.

Et læserindlæg kræver den lokale andefarm lukket for al dens svineri. Og så starter krigen.

I denne podcast møder du selvfølgelig hovedpersonerne businessmanden Birger Bentzen og hans datter Juliane, grønne, miljøbevidste Christina og sønnen Robert Fridild – og Gitte Tutborg.

Du møder også Folkerups ødelagte vartegn, en andeskulptur, formet i terrakotta Den tidligere ungdoms Rudy Duske , en kunstner den veganske kunstkri indfluenceren Bimle Boblesdottir og hendes fan Luna med vestegnsk dialekt. Den narcissistiske medierådgiver Skitte Warcastle – ekspert i viden, som ingen har brug for – hampefestivalarrangørerne Bilbo Madsen og Maria Månestrål. Direktøren for Dansk Kødeksport, den bekymrede, moderlige Mette Fredsjul. Den journalistiske korkprop Henry Qvartrup, overkommunalchefen Kim Hansen, der efter mange års sexchikane er fyret, panikalterapeuten Josef Denaparte

Alt dette og mere til i julens POV podcast:


FIND FØRSTE DEL AF JULENS POV PODCAST HER