FOREDRAG: Anne-Sanne-Lis

Om foredraget:

– historien om en dansk musikrevolution

I 1980 bragede Anne Linnet Band ind på den danske musikscene og blev i folkemunde udødeliggjort som Anne, Sanne og Lis. Med efternavnene Linnet, Salomonsen og Sørensen skabte de sammen en række hits som “Det er ikke det, du siger” og “Måne, sol og stjerner”, som de i de følgende år turnerede landet tyndt med. 35 år efter deres sidste koncert optræde de igen for fulde huse ved en stribe comebackkoncerter.

Journalist og forfatter Jan Eriksen har mødt, interviewet og anmeldt de tre kunstnere mere end 30 gange i alt.

Baseret på sin biografi ’Anne, Sanne og Lis – historien om en dansk musikrevolution’ fortæller han her historien om de tre kvinder, der sammen og hver for sig forandrede ikke bare rockscenen, men også verden omkring dem. Sammen udfordrede Lis og Anne i Shit & Chanel som de første en mandlig bastion. Og det endda på deres egne præmisser.

Hvorfor fik de så stor betydning for den danske rockscene i 80’erne? Hvad var deres hemmelighed? Hvorfor stoppede Anne Linnet Band så brat? Og hvorfor fandt de sammen igen?

I sit foredrag søger Jan Eriksen at give et svar, krydret med en masse musik som illustration af, hvorfor Shit & Chanel, Anne Linnet Band og de tre solister kom til at lyde, som de gjorde.

Nærmere info på janhaveeriksen@gmail.com og 22 64 82 35

Indsend Kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *